Aktuálna novinka: Kurzy španielčiny pre deti!

S veľkou radosťou oznamujeme rozšírenie našich kurzov o výučbu španielčiny pre deti! Študenti sa budú učiť španielčinu tou istou overenou metódou Helen Doron, ktorá sa už roky úspešne používa pri výučbe angličtiny. Táto metóda podporuje prirodzené učenie cez hry, hudbu, príbehy a pozitívnu motiváciu, čím deti osvojujú jazyk s radosťou a sebavedomím.

Je dôležité spomenúť, že španielčina sa zatiaľ neučí vo všetkých našich vyučovacích  centrách, ale postupne rozširujeme počet centier, kde sa tento nový jazyk vyučuje. Naša sieť neustále rastie, a tak sa španielčina stáva dostupnou pre čoraz viac detí.

Čo je metóda Helen Doron?

Metóda Helen Doron je postavená na princípoch prirodzeného osvojovania si jazyka, kde sa deti učia prostredníctvom opakovaného počúvania a hravej interakcie, rovnako ako keď sa učia svoj materinský jazyk. Tento proces zahŕňa množstvo aktivít – od zábavných hier, cez spev, až po dynamické príbehy, ktoré deti motivujú a zapájajú ich predstavivosť.

U detí, ktoré sa učia týmto spôsobom, je vidieť nielen rozvoj jazykových schopností, ale aj sebadôvery, kritického myslenia a kreativity. Pozitívne povzbudzovanie im dodáva odvahu skúšať nové veci a bez obáv robiť chyby, ktoré sú prirodzenou súčasťou učenia.

Prečo práve španielčina?

Španielčina je jedným z najrozšírenejších jazykov na svete a jej osvojenie už od útleho veku môže deťom priniesť množstvo výhod. Nielenže im otvára dvere do sveta bohatej kultúry, ale aj poskytuje zručnosť, ktorá bude neoceniteľná v ich budúcnosti – v školských, osobných i pracovných príležitostiach. Učenie španielčiny v ranom veku navyše zvyšuje schopnosť osvojiť si ďalšie jazyky.

Ako prebiehajú hodiny španielčiny?

Rovnako ako pri angličtine, aj pri španielčine sa naše hodiny nesú v duchu hravej a pozitívnej atmosféry. Deti sa učia formou hier, piesní, príbehov a rôznych interaktívnych aktivít, ktoré ich zapájajú do učenia tak, že si ani neuvedomujú, že sa učia. Tento prístup vedie k tomu, že si deti jazyk osvojujú prirodzene, bez stresu a s radosťou.

Naše hodiny sú navrhnuté tak, aby deti motivovali k aktívnemu používaniu jazyka a rozvíjali ich zručnosti cez tvorivú prácu. Nielenže sa naučia španielsky, ale zároveň rozvíjajú aj ďalšie zručnosti, ako je logické myslenie, tímová práca a riešenie problémov.

Kde nájdete kurzy španielčiny?

Ako sme už spomínali, španielčina je zatiaľ dostupná len v niektorých našich vyučovacích centrách, no pracujeme na tom, aby sme ju postupne rozšírili do viacerých lokalít. Veríme, že čoskoro budú mať všetky deti, ktoré navštevujú naše kurzy, možnosť učiť sa nielen angličtinu, ale aj španielčinu.

Ak máte záujem prihlásiť svoje dieťa na kurz španielčiny alebo sa dozvedieť viac o dostupnosti v jednotlivých centrách, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme všetky potrebné informácie a zodpovieme vaše otázky.

Pridajte sa k nám a dajte svojmu dieťaťu príležitosť objaviť čaro španielčiny – zábavným a efektívnym spôsobom!