Franšízová spolupráca

Staňte sa franšízantom Helen Doron English a prežívajte detskú radosť zo svojej práce

Podnikajte s Helen Doron English a získajte svoju prácu snov. Čaká na vás zmysluplná práca s deťmi, ktorým budete odovzdávať nielen vedomosti, ale aj tie správne hodnoty do života. Stanete sa pánom svojho času a získate adekvátne ohodnotenú kariéru, ktorú budete mať pevne vo svojich rukách.

Celosvetovo uznávaná a úspešná značka Helen Doron English pri vás bude stáť od prvého dňa vášho podnikania. Poskytne vám spoľahlivé zázemie, všetky potrebné vedomosti a kompletnú pomoc a podporu.

Aké sú výhody podnikania s Helen Doron English?

1000 vzdelávacích centier / 36 krajín / 3 milióny študentov

Kurzy Helen Doron English sú navrhnuté tak, aby podporovali nábor nových študentov a zároveň si udržali tých dlhodobých. Je preto vysoká pravdepodobnosť, že ak sa do práce pustíte naplno, vaše podnikanie a príjem sa budú postupne zvyšovať.

Prečítajte si: Často kladené otázky

„Začínala som ako lektorka, ktorá vstupovala do neznáma. Bola to láska na prvý pohľad. Za tie roky to prekvitalo a teraz tu sedíme v mojom centre.“

(Lucia Briestenská, Považská Bystrica)

Dream Job v Helen Doron English

Často kladené otázky

Lekcie sa zameriavajú na učenie sa pomocou zapájania celého mozgu. Deti sa na hodine stretnú s rôznymi aktivitami, ktoré stimulujú všetky zmysly. Ide napríklad o pesničky, hry, výtvarné aktivity, tanec, pohyb, dramatické scénky a podobne.

Učitelia pri plánovaní hodiny berú do úvahy rôzne druhy zmyslového vnímania detí. Na ich základe potom vyberajú pestré spôsoby a aktivity, ktoré podporia prirodzené učenie sa. Využívajú napríklad rôzne hry, opakovanie slovíčok i jazykových štruktúr či jedinečných piesní s pohybmi.

Typická lekcia je preto dynamická a zábavná. Učitelia deti motivujú k spontánnemu rozprávaniu, spolu tvoria, hýbu sa a spievajú. Deti povzbudzujú a plynulo rozprúdia komunikáciu v triede. Pretože Helen Doron English je okrem učenia sa aj o zábave, pozitívnej energii a vzájomnom porozumení medzi žiakmi a učiteľom.

Stanete sa súčasťou celosvetovo uznávanej značky, ktorá má za sebou viac ako 30 rokov úspechu vo výučbe angličtiny u detí. Pod značkou Helen Doron English sa skrýva jedna veľká rodina.

Váš Master Franchisor pri vás bude stáť od prvého dňa a pomôže vám:

  • s výberom vhodného miesta prevaše podnikanie
  • s administratívou
  • s marketingom
  • so vzdelávaním

Môžete sa na neho obrátiť s akýmkoľvek problémom alebo otázkou.

V Helen Doron English tiež pravidelne organizujeme stretnutia, konferencie a školenia, kde si navzájom odovzdávame svoje skúsenosti. Máte možnosť sa kontinuálne vzdelávať v kurzoch a prostredníctvom zdieľania informácií v správach, na blogoch a v diskusných fórach.

Noví majitelia centier navštívia naše dvojdňové podnikateľské školenie. Na začiatok vám predstavíme pravidlá Helen Doron English franšízingu a naučíme vás pracovať s našou administratívnou online platformou. Táto platforma slúži ako podporný systém a nástroj na našu internú komunikáciu.

Okrem toho sa na školení naučíte aj praktické základy:

  • Ako zorganizovať ukážkovú hodinu
  • Ako manažovať učebné skupiny
  • Zásady lokálneho marketingu
  • Ako postupovať pri výbere zamestnancov

Tieto informácie vám pomôžu zorientovať sa pri budovaní základov vašej pobočky Helen Doron English. Reálne skúsenosti, samozrejme, naberiete postupne, počas podnikania, pri ktorom sa môžete spoľahnúť na neustálu pomoc a podporu od vášho Master Franchisora.

Ak chcete ako majiteľ centra okrem manažovania aj vyučovať, máte možnosť zúčastniť sa päťdňového pedagogického školenia. Na prácu lektorky angličtiny v Helen Doron English vás pripravia špičkoví školitelia. Naučíte sa hlavné zásady metódy Helen Doron English a dozviete sa, ako a prečo je vhodné učiť deti práve touto metódou.

Kurzy sú zvyčajne rozdelené na dva dni úvodu a hodnotenia a tri dni hĺbkového tréningu.

Môžete sa zamerať  na výučbu detí (vo veku 0 – 11 rokov) alebo tínedžerov (vo veku 12 – 19 rokov).

Okrem teoretických vedomostí na vás čaká aj prax v podobe tzv. micro teachingu, kde si na malých ukážkach precvičíte, ako učiť konkrétne témy v angličtine. Naučíme vás, ako vytiahnuť zo seba aj zo svojich žiakov to najlepšie.

Dôležitým cieľom školenia je tiež podporiť vás v tom, aby ste sa stali nezávislou a kreatívnou lektorkou či lektorom. Naučíte sa, ako lepšie vnímať potreby svojich študentov, ako udržať ich pozornosť po celú hodinu a ako ich pozitívne motivovať. Ako deti učiť a zároveň byť sama sebou.

Po absolvovaní kurzu sa z vás stane certifikovaný učiteľ metódy Helen Doron English.

Váš formulár starostlivo posúdime a do 30 dní vás budeme kontaktovať. Ak ste vhodný kandidát alebo kandidátka, pozveme vás na osobné stretnutie, kde odpovieme na všetky vaše otázky.

So svojím Master Franchisorom na stretnutí podrobne prediskutujete detaily a podmienky obchodnej spolupráce. Proces otvorenia centra trvá približne tri mesiace – pripravíte si podnikateľský plán, prieskum trhu a nájdete vhodné priestory na podnikanie. So všetkým vám, samozrejme, pomôžeme. Potom nasleduje školenie.

Inovatívna a osvedčená metodológia Helen Doron English stavia na spojení učenia a hry. Svojim študentom poskytuje to najlepšie z oboch – príbehy, pesničky, hračky, hry, pomôcky či rôzne aplikácie. Vďaka tomu sa deti učia hovoriť a porozumieť angličtine skôr ako sa naučia čítať a písať.

Anglický jazyk si osvoja rovnakým spôsobom ako svoj vlastný, materinský, jazyk – opakovaným počúvaním. Vďaka tomu, že neustále vnímajú zvuk angličtiny z pozadia, sa rozvíjajú ich mozgové prepojenia potrebné na to, aby si ľahko spomenuli na všetko, čo sa naučili.

Ako franšízant sa stanete nezávislým obchodným partnerom značky Helen Doron English. Spolupráca bude prebiehať na základe licencie, ktorá vám zaručí exkluzívne právo na výučbu angličtiny metódou Helen Doron English vo vašom meste. Budete mať aj možnosť vyberať a zamestnávať ďalších lektorov a lektorky.

Na úvod s vami Master Franchisor prediskutuje všetky možnosti a poradí vám, ktorý model podnikania je najvhodnejší pre vaše mesto. Veľkosť vašej pobočky závisí od počtu obyvateľov v meste, kde sa bude nachádzať.

Po otvorení štúdia alebo vyučovacieho centra si priestory zariadite v línii značky Helen Doron English.

Ako franšízant budete mať voľné ruky v organizovaní vlastného podnikania. Budete pánom svojho vlastného času. Zároveň sa však budete môcť spoľahnúť na podporu od svojho Master Franchisora Helen Doron English.

Spolupráca s väčšinou našich franšízantov prebieha formou živnosti a pri rozšírení podnikania je možné rozhodnúť sa pre s.r.o.

Kontaktujte nás a my vás spojíme s najbližším centrom Helen Doron English. Môžete sa ísť pozrieť na vyučovanie, prípadne sa porozprávať s majiteľkou či majiteľom vyučovacieho centra, ktorý vám poradí, ako začať.

„Helen Doron English mi ponúka obrovskú mieru samostatnosti, som pánom vlastného času.“

(Ivana Csutorová, Nové Zámky)

„Najlepšie na mojej práci v Helen Doron English je to, že robím to, čo ma baví.“

(Lucia Nôtová, Detva)

Franšízujte s Helen Doron English a prežite detskú radosť zo svojej práce.

Urobte prvý krok.

Chcem otvoriť franchisu

Chcem otvoriť franchisu

Začnite podnikať s rokmi si overenou značkou. Po odoslaní formulára Vás budeme kontaktovať do 30 dní.

  • Max. file size: 256 MB.

Chcem otvoriť franchisu

Chcem otvoriť franchisu

Začnite podnikať s rokmi si overenou značkou. Po odoslaní formulára Vás budeme kontaktovať do 30 dní.

  • Max. file size: 256 MB.

Chcete sa dozvedieť viac?

Neváhajte sa na nás obrátiť s vašimi otázkami. Odpovieme vám v najkratšej možnej dobe.

Zastúpenie Helen Doron English na Slovensku:

National Franchisor for Slovakia
Edu Plus, spol. s r.o.
925 32 Veľká Mača č. 124

Kontaktná osoba:

Mgr. Katalin Deák
E-mail: slovakia@helendoron.sk
Mobile: +421 918 955 889